Inspelningsbar Sagemcom-box med 500 GB hårddisk nu hos alla MediaMarkt

I Sagemcoms utbud av HD-boxar för det marksända nätet finns digitaltv-boxar både med och utan inspelningsmöjlighet.  Nytt för 2012 är en inspelningsbar digitaltv-box med en hårddisk på 500 GB, RTI90-500. Från och med oktober finns denna på alla MediaMarkt i Sverige. Det betyder att du hittar hela Sagemcoms utbud av digitaltv-boxar på ett MediaMarkt nära dig.

Sagemcoms utbud av HD-boxar för det marksända nätet är godkända av Boxer. Boxarna drivs med 12 volt och har en 5 volt antenn-utgång vilket gör att den kan användas i båten, husvagnen eller sommarstugan. I utbudet återfinns tre boxar:

DT90-HD är en digitaltv box utan inspelningsmöjligheter som ger dig möjlighet att se HD-kanalerna.  En inbyggd programguide visa program upp till 8 dagar framåt.

RTI90-HD 320/500GB är en digitaltv-box med inbyggd hårddisk för inspelning.  Boxen finns med hårddisk i två storlekar, 320 respektive 500 GB vilket innebär att man kan lagra upp till 250 timmars TV. Boxen är utrustad två mottagare vilket gör att du kan spela in två program samtidigt. I boxen finns även funktionen ”Time shift Buffer” vilket möjliggör att du kan pausa och spola i direktsändning.