Support/Kundtjänst Sverige

KUNDTJÄNST
Kundtjänst (konsument) 08-50111805

Mandag-Fredag 09:00-18:00
e-mail: support.service@sagemcom.com

5 svar till “Support/Kundtjänst Sverige”

 1. Lars Eriksson skriver:

  Hej Har en Sagem RT 90-160 HD. Tar mot signal från Gävle sändaren. Har plötsligt fått problem med mottagningen av. MUX 7 som ligger på Kanal 9 vhf. Det märkliga är att signalstyrkan visar 98 procent likaså signalkvalite 98 procent men likväl så säger mottagaren signalproblem med mestadels ingen bild. Har fungerat tidigare så vad kan ha hänt ?

 2. Teknisk support skriver:

  Hej Lars,

  Om du står på en av kanalerna som du har problem med och går in i Teknisk information -> Antennsignal, ligger värdena då stadigt på 98%, samtidigt som du har signalproblem?

  Om du inte testat med en manuell kanalsökning kan du testa det, meny -> Mottagarinställningar -> Manuell kanalsökning, skriv in 9 och tryck OK.
  http://www.teracom.se/Sandarinformation/Hitta_ratt_tv_mast/?address=g%C3%A4vle

  Om det inte hjälper kan du testa med en Fabriksåterställning, det finner du längst ner i Mottagarinställningar.

  Om det inte hjälper med manuell kanalsökning och fabriksåterställning är du välkommen att kontakta oss på tel: 08 501 11 805, vardagar 09:00 – 18:00.

  • Sunny skriver:

   Patientse4kerhet, som ett tydligt ianlsg i utbildningarna vid Med fak, har under de senaste e5ren lyfts fram (med undertecknad som projektutvecklare). I somras beste4mde fakultetsledningen att dessa utb ianlsg nu skall bli permanenta: undertecknad har i uppdrag under hf6sten arbeta ff6r att fe5 dessa moment in i utb programmens ordinarie verksamhet. Att som fakultet (och universitet) visa att man aktivt arbetar med dessa fre5gor pe5 alla nive5er, och redan tidigt i grundutbildningen ff6r att lyfta utvecklandet av ett proaktivt patientse4kerhetste4nkande hos sina studenter, och de4rmed den framtida sjukve5rdspersonalen, anser jag vara ve4l ve4rt att lyfta fram.Det e4r ju ke4nt att en hf6g patientse4kerhet erhe5lls inte enbart genom goda e4mnseskunskaperna, utan dessutom i hf6g grad beror pe5 HUR dessa anve4nds: i ett sammanhang de4r risker och se4kerhet ste4ndigt ste5r hf6gt pe5 agendan, vilket leder till en god sk se4kerhetskultur. c4mnet e4r ju dessutom hf6gst aktuellt och hf6gt prioriterat, och mycket arbete pe5ge5r se5ve4l pe5 nationell nive5 (hos Soc, SKL och andra aktf6rer) som internationelt (WHO) sedan ne5gra e5r tillbaka.

 3. Lars Eriksson skriver:

  Hej,
  Värdena ligger stadigt på 98%.

  Provade att ställa in kanal 9 manuellt men ingen skillnad.
  Gjorde fabriksåterställning, tyvärr ingen skillnad heller.

  Vad göra ?

 4. Teknisk support skriver:

  Hej,

  Ok, du får gärna kontakta oss på tel. 08-501 11 805 om du har möjlighet. Annars kan du sända oss ett email på support.service@sagemcom.com, för att ta ärendet vidare.